Detaljert beskrivelse av Telsys ipFaks

Teknisk info | Telsys ipFaks


Telsys ipFaks+

Telsys ipFaks+ er en avansert versjon som er beregnet for større bedrifter, eller bedrifter som sender mye faks. Med denne løsningen kan alle brukere i bedriften enkelt sende faks, og man kan lett se all historikk av inn- og utgående faks. ipFaks+ kan også integreres med systemer som SAP, Microsoft Exchange og Lotus Notes.


Integrasjon i tredjepartssystem

Alle som ønsker å integrere Telsys ipFaks+ inn i eksisterende løsninger, kan få tilgang til et API (Application Programmable Interface) ved forespørsel. SOAP API-et gjør det enkelt å sende eller motta faks i et hvilket som helst egenutviklet system. Vi har dokumentasjon og kodeeksempler som viser hvordan man kobler seg til API-tjenesten, samt hvordan man sender og mottar faks. Kommunikasjon med API-et krypteres ved hjelp av SSL-sertifikater.


Printdriver

Med Telsys ipFaks kan du enkelt sende faks direkte fra din e-post, fra nettsiden, eller ved å benytte vår printdriver. En printdriver er en lokal klient som kan benyttes ved utsending av faks. Du kan da skrive ut et dokument direkte til faks. Dette gjør du ved å velge “skriv ut”, og skriver inn faksnummeret til mottaker.


Norsk faksnummer og gratis mottak

Med Telsys ipFaks eller Telsys ipFaks+ får du et valgfritt norsk faksnummer. Du velger selv hvilket fylke du vil ha nummer i, eller eventuelt et stedsuavhengig 85xx nummer. Har du et eksisterende faksnummer, viderekobler du enkelt dette til det nye du får fra Telsys.

Det koster ikke noe å motta inngående faks. Når noen sender en faks til ditt faksnummer, tas denne imot av våre faksservere. Telsys håndterer i snitt over 10.000 telefakser hver eneste dag. Så fort faksen er tatt imot på våre servere, sendes den automatisk til din e-post.

Bli Telsys-forhandler – tjen penger

Som forhandler av produktene til Telsys, leverer du robuste tjenester som representerer det ypperste av hva dagens teknologi har å by på. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan du kan løfte nivået i tjenestene du leverer.

Les mer

– Bestillinger på nett har gjort alt så mye enklere

Live Ueland, eier av cateringfirmaet Jentan på Båly, fikk blant annet ny nettbutikk av Telsys.