Detaljert beskrivelse av telsys E-post zimbra

Telsys E-post Zimbra fungerer perfekt på både Windows, Linux og Mac. Den fungerer også på de fleste moderne mobiltelefoner. Dette gjør at du alltid har dine e-poster, kontakter, kalendere, oppgaver og dokumenter tilgjengelig.

Teknisk info | Telsys E-post


Sentral lagring

Med Telsys E-post Zimbra har du alltid alle data lagret på våre sentrale servere. Alle dine data lagres i vårt datasenter slik at du har alt trygt bevart på ett sted. Vi tar daglig backup til en sekundær lokasjon i Norge.


 

E-post på din mobiltelefon

Med Telsys E-post får du ekte push­mail til din mobil. Både e-post, kontakter og kalendere synkroniseres direkte til din mobiltelefon. Tjenesten er optimalisert for å bruke minst mulig båndbredde, og du setter selv opp i telefonen hva du vil synkronisere. Når du sletter, svarer eller lager en ny e-post, vil denne handlingen synkroniseres til våre servere. På denne måten får du en mer effektiv hverdag.

Vi støtter de fleste nye mobiltelefoner, og løsningen benytter ActiveSync til kommunikasjon. Løsningen er dokumentert å fungere uten problemer på Symbian, Android, Windows mobile og Apple iOS.


 

Telsys Epost Zimbra som intranettløsning

Du kan enkelt dele dine e-postmapper, kalendere og kontakter med andre. Både med andre interne brukere, men også eksterne gjester. Tjenesten har en egen dokumentfunksjon, og et filarkiv som mange av våre kunder benytter som en egen intranettløsning.

Bestill Telsys E-post I dag

Bestill

– Det er fint å ha tilgang på IT-eksperter som forteller deg hva du trenger og fikser alt

Alf Gunnar Abrahamsen, medeier i et tømrerfirma i Mandal som får levert fiber og filserver i skyen fra Telsys.