– Telsys skal levere tjenester som er livsforvandlende

I Telsys brenner vi hver dag for å levere tjenester som gjør arbeidsdagen enklere for både hvermannsen og nerden.

Telsys er og skal være svaret på IT-utfordringer til bedrifter i alle størrelser.


Noen hevder at ett år på internett er som syv vanlige år. I så fall har Telsys levert skytjenester til hele Norge siden før krigen.

Enten det er for IT-ansvarlige eller for dem som ser på internett som et nødvendig onde; Telsys har siden 2006 jobbet hver dag for å levere IT-tjenester for å gjøre hverdagen deres bedre og mer effektiv.

Tjenestene vi leverer er skreddersydd hele spekteret, fra snekkerfirmaer til sykehus; statlige bedrifter til cateringfirmaer; skoler til sparebanker.

 

Både selvstendig IT-avdeling og IT-avdelingens venn

Når en IT-avdeling trenger systemer, skal vi levere på deres premisser. Dersom bedriften ikke har tid eller kompetanse, skal vi ha ryggen deres på IT-fronten, i form av drift, råd og erfaring.

 

Tjenester vi brenner for å levere

3500 kunder over hele Norge har fått nettbaserte tjenester som backup, filserver, nettsider og e-postløsninger fra Telsys, for å nevne noe av det vi holder på med. Gjennom flere år har vi utviklet spesialkompetanse for å vinne land med fibernettverk. Når boligområder endelig får suveren netthastighet, blir folks hverdag bedre. Og det er nettopp det som får hjertet vårt til å pumpe ekstra hardt.

 

Ingen har tid til dårlige systemer

Hvis tid er penger også på internett, er livet for kort til å ha dårlige IT-systemer. Og det er derfor vi i Telsys står opp om morgenen – for å sikre at drift og utvikling til enhver tid er i tråd med morgendagens standard. 

Så når noen hevder at ett år på internett er som syv vanlige år, har de kanskje helt rett. 

 

– Det trigger meg å bidra til at ungdommer bruker mindre tid i spillverdenen, og mer på koding.

Jan Erik Ødegaard, daglig leder i Telsys, er i innspurten med å lansere Telsys-stipendet. Det skal oppmuntre unge IT-hoder til å bruke sin klokskap med koder til å løse problemer for mennesker og bedrifter.

Bli Telsys-forhandler – tjen penger

Som forhandler av produktene til Telsys, leverer du robuste tjenester som representerer det ypperste av hva dagens teknologi har å by på. Ta kontakt med oss for å finne ut hvordan du kan løfte nivået i tjenestene du leverer.

Les mer

– Bestillinger på nett har gjort alt så mye enklere

Live Ueland, eier av cateringfirmaet Jentan på Båly, fikk blant annet ny nettbutikk av Telsys.