Selg bransjeledende
IT-tjenester

Vi står for levering og support når salget er gjort, du får provisjon av salget. Vår forhandleravtale passer for bedrifter som er dataleverandører, webutviklere og andre som jobber med IT og tele.

Slik fungerer Telsys' forhandlerprogram


Vi hjelper deg med å levere sikre tjenester til dine kunder. Våre produkter er etterspurt i markedet, og er dermed lette for deg å selge. Vi står for support, og leverer tjenestene til kundene dine. For deg kan dette bli en enkel måte å tjene ekstra penger på.

Alle våre forhandlere får tilgang til Telsys' forhandlerportal. Her får du enkelt oversikt over kunder, provisjon, provisjonsrapporter, produkter, prislister og brukerveiledninger.

Som Telsys-forhandler hjelper vi deg med å utvikle og levere sikre tjenester til dine kunder. Du bestemmer selv om du ønsker å fakturere dine kunder, eller om faktureringen skal gå gjennom oss.

Fakturering av dine kunder


Viderefakturering
Ønsker du å benytte deg av viderefakturering, får du rabatt tilsvarende provisjon på tjenester hos Telsys. Du viderefakturerer selv dine kunder.

Direkte fakturering
Ved direkte fakturering, fakturerer vi kunden for deg. Du mottar provisjon av dette så lenge bedriften forblir kunde hos oss.

Er du interessert i å bli Telsys-forhandler? Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende samtale.

Jeg ønsker å vite mer om Telsys' forhandlerprogram

Hvilke muligheter finnes for din bedrift når du blir Telsys-forhandler? Fyll ut skjemaet under for, så tar vi kontakt med deg – helt uforpliktende.

Hvilke produkter er du interessert i?

Vi tror ikke at du er en robot

Men for å være på den sikre siden:.

Loading...

Er du interessert i å bli Telsys-forhandler?

Ta kontakt med oss i dag for en uforpliktende prat.

Ta kontakt

– Det er fint å ha tilgang på IT-eksperter som forteller deg hva du trenger og fikser alt

Alf Gunnar Abrahamsen, medeier i et tømrerfirma i Mandal som får levert fiber og filserver i skyen fra Telsys.